Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Generator ozonu DS-32-R ozonator do biur na wirusy
DS-32-R Generator Ozonu dla firmy sprzedającej, serwisu klimatyzacji.
Znajdzie zastosowanie przy ozonowaniu: przedszkoli, szkół, małych i średnich sal gimnastycznych, ozonowaniu pojazdów ciężarowych, systemów wentylacji stacjonarnej, systemów klimatyzacji przemysłowej, odgrzybiania piwnic, strychów
Funkcja wyciągu ozonu - po zabiegu należy wystawić jeden koniec przewodu elastycznego np. przez okno lub kanał wentylacyjny i włączyć generator ozonu bez produkcji ozonu.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
DS 32-R DS32R
Nowy produkt
DS-32-R Generator Ozonu dla firmy sprzedającej, serwisu klimatyzacji.
Znajdzie zastosowanie przy ozonowaniu: przedszkoli, szkół, małych i średnich sal gimnastycznych, ozonowaniu pojazdów ciężarowych, systemów wentylacji stacjonarnej, systemów klimatyzacji przemysłowej, odgrzybiania piwnic, strychów
Funkcja wyciągu ozonu - po zabiegu należy wystawić jeden koniec przewodu elastycznego np. przez okno lub kanał wentylacyjny i włączyć generator ozonu bez produkcji ozonu.
29 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Główne cechy produktu:
Parametry:
Skład przesyłki:
Opis dodatkowy:
Urządzenie jest wyposażone w wysokiej wydajności przetwornice wysokiego napięcia chłodzone powietrzem i wentylowane elementy emitujące wyładowania koronowe. Ozonowanie jest najskuteczniejszą formą dezynfekcji klimatyzacji samochodowej, stacjonarnej, przestrzeni ładunkowej samochodów ciężarowych oraz pomieszczeń mieszkalnych jak również strychów i piwnic. Nasze urządzenie gwarantuje Państwu profesjonalne i skuteczne wykonanie dezynfekcji oraz satysfakcję z dobrze wykonanej pracy. Do każdego generatora dołączony jest "Mały przewodnik ozonowania" jest to opis przygotowujący do pracy z ozonem. Pozwala wyjaśnić np. dobór stężeń ozonu, czas procesu, sposoby ozonowania kabin pojazdów, ozonowanie po pożarach itp.
Ozon w przemyśle spożywczym.
Z uwagi na fakt, że ozon jest 50-100 razy skuteczniejszy w niszczeniu patogenów niż związki chloru, a przy tym nie tworzy szkodliwych związków chemicznych ze składnikami żywności, jest coraz częściej stosowany w przetwórstwie i przechowywaniu owoców i warzyw. Wyniki badań potwierdzają, że ozon niszczy nie tylko patogeny, ale także kryptosporydia, niedawno odkryte mikroorganizmy wywołujące czerwonkę, odporne na chlor. Gaz ozonowy umożliwia odkażenie powierzchni warzyw i owoców, przedłużając ich okres przydatności do spożycia oraz gwarantując bezpieczeństwo konsumentowi. Atakując i utleniając ściany komórkowe organizmów, ozon bezpowrotnie niszczy patogeny. Do podstawowych zalet dezynfekcyjnych można zaliczyć jego silne i szybkie działanie na bakterie, przede wszystkim bakterie chorobotwórcze, jak: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium i wykazuje także duże zdolności unieszkodliwiania spor, cyst i wielu innych mikroorganizmów.